DE UITDAGING

Bouwend Nederland afdeling Amersfoort daagt jullie uit voor de BouwBazen challenge 2018. Als leerlingen van middelbare scholen in het midden van Nederland mogen jullie het beste bouwidee voor jullie eigen school of directe leefomgeving bedenken! Wie zijn de BouwBazen van de regio? De school 
met het beste ontwerp wint € 3.000,- om het project ook daadwerkelijk uit te voeren en ook jullie zelf krijgen een leuke prijs. De finale zal plaatsvinden op 6 juni 2018.

En zijn jullie benieuwd naar voorgaande jaren kijk dan even op de pagina’s van de finale van 2016 en 2017

Voorwaarden

Hier vind je alle voorwaarden op een rijtje.

Wanneer?
Jullie nominatie moet worden ingezonden vóór 15 mei 2018 via e-mail of per post. We ontvangen graag de beschrijving van het idee, de schets, het moodboard, de technische tekening en de reflectieverslagen.

Adres
Bouwend Nederland
T.a.v. Daniella Traa
Hamseweg 47C
3828 AB HOOGLAND

Genomineerden

Voor eind mei laat de jury weten welke vijf inzendingen zijn genomineerd. Zij pitchen hun idee tijdens de BouwBazen Awards. Dit is een presentatie van jouw/jullie idee met een duidelijke uitleg, waarbij één school de hoofdprijs wint. De winnaars van de pitch mogen voor een bedrag van € 3.000,- hun project daadwerkelijk laten realiseren.

BouwBazen Awards

De vijf genomineerden mogen hun idee pitchen op 6 juni waarna de jury een winnaar kiest.
We sluiten natuurlijk af met een leuk feestje! De locatie en wie er in de jury zitten worden later bekend gemaakt.

Wil je ook aanwezig zijn bij de BouwBazen Awards? Laat dat dan weten via een mailtje naar awards@bouwbazen.nl.