De Uitdaging

Bouwend Nederland afdeling Amersfoort daagt jullie uit voor de BouwBazen challenge 2019. Als middelbare scholieren mogen jullie het beste bouwidee voor jullie school of directe leefomgeving bedenken! Wie worden de BouwBazen van de regio? De school 
met het beste ontwerp wint € 3.000,- om het idee ook daadwerkelijk uit te voeren. En zijn jullie benieuwd naar voorgaande jaren, kijk dan even op
de pagina’s van de finale van 2016 , 2017 en 2018.

 

Maak een planning

Download template planning BouwBazen

TemplatePlanning

Jullie hebben goede ideeën bedacht, maar die moeten natuurlijk ook goed uitgewerkt worden. En dat allemaal binnen de gestelde tijd.

De opdracht
Download de template hierboven en vul de planning in. In de template kan je natuurlijk zelf de weken en dagen aanpassen of weken eraan toevoegen. Doe dit in overleg met jouw projectleider/mentor, zodat jouw planning overeenkomt met de lesuren die besteed worden aan project BouwBazen. Het is handig om een tijdspad te maken en te beginnen bij het einde. Dus het inzenden van jullie idee. Vul alle stappen eerst in tot je terug bent bij vandaag.
Nadat je de stappen hebt benoemd, koppel je er een tijd en datum aan. Voeg bij elke stap een actielijst toe met wat klaar moet zijn om naar de volgende stap te gaan. Hieronder staan voorbeelden van een ingevulde planning.Verder kan je natuurlijk gebruik maken van een projectmanagementtool zoals Google Drive & Agenda of Dropbox. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op bouwbazen.nl/projectmanagementtool.

Wat heb je nodig?
Template planning Bouwbazen
• Pen & papier
• Overzicht lesuren project BouwBazen
• Stappen uit deze instructie
• Word, Excel, Google Drive & Agenda,
Dropbox of een andere projectmanagementtool

Tijdsduur: ±  2 uur

Wat lever je op?
Een planning die klopt met de te besteden lesuren.