De Uitdaging

Bouwend Nederland afdeling Amersfoort daagt jullie uit voor de BouwBazen challenge 2019. Als middelbare scholieren mogen jullie het beste bouwidee voor jullie school of directe leefomgeving bedenken! Wie worden de BouwBazen van de regio? De school 
met het beste ontwerp wint € 3.000,- om het idee ook daadwerkelijk uit te voeren. En zijn jullie benieuwd naar voorgaande jaren, kijk dan even op
de pagina’s van de finale van 2016 , 2017 en 2018.

 

het is bijna zo ver

Er is nog geen relevante informatie over deze school. Hou deze pagina goed in de gaten voor eventuele updates.

07-05-18 | klas I2F (vmbo TL2) | het is bijna zo ver

We zijn zo goed als klaar. Er zaten wel 2 weken tussen lekker ontspannend en uitrusten in de vakantie maar, dat maakt wel dat we nu weer hard bezig zijn om alles af te krijgen voor morgen ochtend 9:40. Het is wel moeilijk om hier mee te starten want het is wel een groot project. Het is leuk om te doen maar hard werken en door zetten hopelijk zien we jullie 6 jullie.

10-04-18 | klas I2F (vmbo TL2) | en de winnaars zijn….

Er is net bekend gemaakt wie het is geworden van de 4 groepjes. Het is een top idee van ze en zijn super enthousiast. de andere 3 groepen balen maar die doen nu een andere leuke opdracht. Ter wel wij ons hard in het zweet werken om alles netjes af te maken en klaar te maken voor bouwbazen 2018. hopelijk zien we jullie ook bij bouwbazen 2018 tot die tijd veel succes met jullie werk.

26-03-18 | klas I2F (vmbo TL2) | zweten

Er zijn hier 4 groepen met 4 verschillende ideeën. Het ene idee is nog gekker dan de andere maar ze zijn allemaal prachtig.

Hard werken en zweten hier op Lek en Linge, maar er kan er maar één door gaan naar de finale.

Benieuwd welke idee het wordt, blijf ons dan volgen op bouwbazen.

19-02-18 | Hallo wereld.